El Zona UFEC arriba als 300 programes!

SORTEIG 300 PROG ZONA UFECEl Zona UFEC compleix 300 programes! El febrer de 2011 la Unió de Federacions Esportives de Catalunya començava l’emissió a través del canal Esport3 d’un programa dedicat a l’esport federat català: el Zona UFEC.

Durant aquests més de 6 anys s’han pogut veure casi 900 reportatges de l’esport federat català, en els quals hem pogut conèixer les diferents competicions esportives que se celebren al nostre territori, les diferents disciplines esportives que es poden practicar a Catalunya, hem vist créixer esportistes que van començar com a joves promeses i s’han fet un lloc al més alt del seu esport, i hem conegut històries que hi ha darrere dels nostres esportistes.

Per celebrar aquests 300 programes hem preparat un rànquing amb els cinc reportatges més vistos d’aquests anys i volem que ens diguis quin dels cinc t’agrada més. Entre totes les persones que votin pel seu reportatge favorit sortejarem 10 invitacions dobles per als gimnasos Uesports/Urban Esports: Uesports Alella, Uesports Arenys de Mar, Uesports Barcelona, Uesports Sabadell, Uesports Salt, Uesports Sant Celoni i Urban Sabadell.

Participar és molt fàcil! Només has de seguir les següents passes:

 1. Mira els cinc vídeos que trobaràs a sota en aquest post.
 2. Entra en aquest enllaç.
 3. Fes clic al botó ‘començar‘.
 4. Vota el vídeo que més t’hagi agradat.
 5. Deixa’ns les teves dades: nom i cognom, codi postal i correu electrònic.
 6. Fes clic al botó ‘enviar’.

Pots participar fins el proper dimecres 15 de novembre. Entre tots els participants sortejarem 10 invitacions dobles per gaudir d’una jornada esportiva en un dels set gimnasos Uesports/Urban Esports. Els noms dels guanyadors es coneixeran el mateix dimecres 15 de novembre.

Els cinc reportatges més vistos:

 • Campionat Provincial Compak Sport 2015

 • Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat

 • Olímpics 2012: Andrea Fuentes i Ona Carbonell

 • Olímpics 2012: Saúl Craviotto

 • Olímpics 2012: Joel González

I recorda que pots veure tots els reportatges del Zona UFEC al canal UFECtv de Youtube!