Vine i belluga’t a la Quinzena de la Salut Cardiovascular

T’agrada ballar? Vols gaudir d’una master class de ball? UFEC Barcelona n’organitza una el proper diumenge 28 d’octubre al Passeig Sant Joan, a Barcelona. A partir de les 12 h i sota el nom ‘Màster Vine i belluga’t’, diferents monitors del Centre Esportiu Municipal Estació del Nord realitzaran una classe de diferents balls destinada a tot aquell que s’hi vulgui apropar. Pop, rock, latino, country, bollywood, UFECcombat i aerodance seran les modalitats de les quals tothom podrà gaudir durant una hora i mitja.

I si et quedes amb ganes de continuar ballant, informa’t sobre les activitats que es realitzen a UFEC Barcelona! Durant tot el matí, al mateix Passeig Sant Joan, s’instal·larà una carpa on us podreu informar de les activitats i serveis que s’ofereixen al CEM Estació del Nord.

La master class s’engloba dins la ‘Quinzena de la Salut Cardiovascular’, organitzada per l’Associació de Comerciants de l’Eix Fort Pienc amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables per prevenir les malalties de cor. A banda de la màster de ball, el Passeig Sant Joan acollirà diverses activitats més relacionades amb la salut i la bellesa, i organitzades per diferents entitats i comerços del barri.

Però si a més vols posar-te en forma, vine a provar les nostres instal·lacions! Només el proper dijous 8 de novembre, tothom que vulgui practicar esport al CEM Estació del Nord gaudirà de l’entrada puntual a 5,10 euros.

No ho dubtis més! Posa’t en forma amb la Màster Vine i belluga’t i amb UFEC Barcelona!

 

Open publication

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari