Sent la velocitat en alta mar amb una excursió en moto aquàtica!

Campionat de Catalunya l'Ampolla_16-05-2011Ets un apassionat del mar i de la velocitat? T’agradaria lliscar-te per les aigües del mar a 80 km/h? Et proposem una activitat que segur t’encantarà: una excursió en moto aquàtica!

Amb una moto aquàtica podràs explorar zones que normalment són de difícil accés  i conèixer indrets de la costa catalana que mai havies vist.

La moto aquàtica és una embarcació lleugera amb un sistema de conducció similar al d’una moto convencional. La principal diferència amb altres tipus d’embarcació és que no s’utilitza hèlix, sinó que són propulsades per una turbina. Es poden trobar dues modalitats de motos aquàtiques: les jets, per a una persona, i les runabout, multiplaça.

Existeixen molts llocs que ofereixen sortides amb motos aquàtiques amb el suport d’un guia professional qui t’explicarà en tot moment com funciona el maneig de la moto aquàtica.

Un d’ells és el Jet Center Sitges, que ofereix sortides en moto aquàtica per un circuit des del Port d’Aiguadolç, a Sitges, de 15 o 30 minuts de durada. Però si el que vols es descobrir nous indrets, també tens l’opció de realitzar una excursió de mitja hora fins a Vilanova o fins a Cala Morisca amb bany inclòs.

Ja ho saps! Si vols sentir la velocitat en alta mar, una excursió en moto aquàtica és la teva activitat!

Aquest post te 2 Comentaris

  1. Patricia ha dit:

    Bon dia tinc un dubte. M’encantaria fer una excursio amb vosaltres amb moto aquatica. Es necessari tenir algun titol per conduir la moto?

    Gràcies!

  2. UFEC ha dit:

    Hola Patricia,

    Per una sortida, no caldria, ja que sempre hi ha un instructor. De totes maneres, per a més informació contacta directament amb la Federació Catalana de Motonàutica: 93 330 47 57. Salut!

Deixa un comentari