UFECXics: tota l’oferta esportiva a Catalunya per als més petits!

UFECxics_horitzontal2

Et vols iniciar en algun esport i no saps quin triar? Vols que els teus fills o filles facin esport i t’agradaria conèixer totes les possibilitats que tenen? Arriba UFECXics, un programa per als nens i nenes i les seves famílies!

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) estrena, el proper dimarts 4 de març, un nou format de reportatges anomenat UFECXics. Amb aquests reportatges es vol mostrar tota l’oferta esportiva que hi ha a Catalunya dirigida als més petits de la casa, tot mostrant els valors de l’esport.

UFECXics estarà estructurat en tres parts:

– Un reportatge audiovisual que s’emetrà cada dimarts al programa Zona UFEC del canal Esport3 i en el qual nens, nenes, pares, mares, entrenadors i entrenadores donaran a conèixer els diferents esports a l’hora que es transmeten els seus valors. Aquest reportatge es podrà tornar a veure el dimecres següent a UFECtv i al canal UFECXics de Youtube.

UFECxics_mascota2– Una pàgina cada diumenge al diari Mundo Deportivo amb tota la informació relativa a l’esport en concret, com les normes de joc, el material que es necessita o els mots claus de l’esport.

– Un apunt en aquest blog amb informació sobre l’esport, el vídeo, la pàgina del diari en pdf i l’adreça web de la federació on es podrà trobar més informació.

Els reportatges s’identificaran amb una mascota creada per a l’ocasió: en Xic! Així, es podrà veure a en Xic practicant qualsevol tipus d’esport aquàtic, de pilota o de contacte!

Ja ho saps! A partir del proper dimarts, en Xic et presenta els diferents esports que pots triar!

Aquest post te 1 Comentari

  1. robert ha dit:

    Molt interessant! Tothom es pot beneficiar de l’esport i de tots els seus valors educatius, per suposat, sense que els més petits deixin de passar-s’ho bé!!

Deixa un comentari