La UFEC amb el Dia Mundial de l’Activitat Física

Dia Activitat Física

El 6 d’abril és el nostre dia. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) celebra, des del 2002, el Dia Mundial de l’Activitat Física i, a la UFEC, no ens el volem perdre!

Sota el lema, “Acumula 30 minuts d’activitat física cada dia”, l’OMS vol transmetre la importància de moure el nostre cos, encara que sigui de manera moderada. Nosaltres no hi podem estar més d’acord i treballem per a què aquesta mitja hora diària sigui només un mínim.

Per això hem creat una nova promoció. Si ets abonat/ada, porta un amic o amiga a provar els centres UFEC gratuïtament els dies 11 i 12 d’abril! A més, si el teu amic o amiga es vol fer abonat, gaudirà del 50% de descompte en la inscripció fins al 30 abril i s’endurà un bossa UFEC de regal. Tu també tindràs un regal; podràs escollir entre una bossa o una tovallola UFEC.

Per altra banda, del 13 al 30 d’abril, si ets abonat/ada i portes un amic o amiga (si ho vol, també pot provar els centres UFEC pagant l’entrada puntual), tindrà també un 50% en la inscripció i una bossa UFEC de regal. I tu? Podràs escollir entre una bossa o una tovallola UFEC.

Si vols estar al dia de totes les activitats que se celebren amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, no deixis de visitar aquest web. Tria les que més t’agradin i comença a canviar el teu estil de vida. Fer esport et mantindrà més viu que mai.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari