Torna a posar-te en forma aquesta temporada

Heu tornat ja al gym? Us fa mandrà? No sabeu com fer-ho?  Aquí us deixem uns consells per tal que us resulti més fàcil.

  • Compromís personal amb la pràctica d’activitat: complir amb el nostre compromís de dies i hores que hem destinat a la pràctica d’activitat física fins que agafem l’hàbit i la constància d’anar al gimnàs com una cosa habitual
  • Planificar el treball diari: no anem al gimnàs sense saber què fer. El primer de tot és saber què volem aconseguir: més múscul, resistència, posar-me en forma… D’acord amb això i amb l’ajuda dels tècnics podem planificar un treball que ens farà que aconseguim abans els nostres objectius.
  • Els escalfaments han de ser suaus: després d’un temps sense fer res el millor és acomodar a poc a poc l’organisme a grans esforços.
  • Les classes dirigides són divertides i de vegades ens oblidem que hi són. Avui en dia hi ha molta oferta i segur que alguna d’elles s’adapta als teus objectius. Estiraments, pilates, postural, esteps, aeròbic, aiguagim, espíning, GAC, tonificació… pregunta als nostres tècnics quina et recomanarien.
  • Al principi el descans és molt important: córrer molt i entrenar cada dia només aconseguirem cansar-nos i angoixar-nos ràpidament. Per començar un parell de dies serà fantàstic, a mesuraque el vostre organisme es vagi adaptant podreu anar introduint més càrrega.
  • Millor ser prudents a l’hora de començar. Tendim a sobrevalorar la nostra capacitat, el cos ara necessita reprendre l’activitat a poc a poc. Si ens passem amb la intensitat necessitarem més temps de descans, correrem més risc de lesionar-nos i ens costarà ser constants amb entrenaments tan durs al principi.

Si encara no ets abonats beneficia’t de les promocions que estem fent a totes les instal·lacions UFEC. I si ets abonat, no dubtis a portar un amic i així podràs participar en el sorteig que estem realitzant.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari