Sebastián Velasco, guanyador del Concurs Internacional de dibuix esportiu

Ja tenim els guanyadors del 2n Concurs Internacional de dibuix esportiu organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya amb la col·laboració de la Fundació Catalana per a l’Esport. Vols saber qui són? Doncs continua llegint!

Els membres del jurat a la seu de la UFEC

Els membres del jurat a la seu de la UFEC

Els membres del jurat s’han reunit aquest matí a la seu de la UFEC per triar el millor dibuix d’entre les 111 obres presentades. L’afortunat ha estat l’artista Sebastián Velasco, amb la seva obra Partit de Pilota. A més, s’han entregat dues mencions honorífiques que han estat per a Juana Céspedes amb Burbujas i per a Manel Navarro amb L’arribada.

Partit de Pilota, de Sebastián Velasco, ha estat el guanyador en dibuix esportiu

Partit de Pilota, de Sebastián Velasco, ha estat el guanyador en dibuix esportiu

Paral·lelament s’ha celebrat el 4t Concurs Internacional d’humor gràfic esportiu, que ha tingut una gran acollida amb més de 580 obres presentades des de diferents indrets del món.

El primer premi ha estat per a l’iranià Mehdi Azizi, mentre que els dos accèssits se’ls han endut l’ucraïnès Vladimir Kazanevsky amb la seva obra Rowing i el romanès Pavel Constantin amb Intersection.

L'iranià Mehdi Aziz s'ha endut el premi del concurs d'humor gràfic esportiu

L’iranià Mehdi Aziz s’ha endut el premi del concurs d’humor gràfic esportiu

El proper 17 de junt es farà al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet l’entrega de premis, així com una exposició amb les obres guanyadores i una selecció dels millors dibuixos.

Moltes felicitats als guanyadors!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari