Sara Loehr: “La gent es pren els triatlons com un repte”

Sara Loehr bici

Si ets abonat d’UFEC Alella o aficionats als triatlons, segur que el nom de Sara Loehr t’és familiar. Ella és tècnica aquàtica a Alella des que es va obrir la instal·lació ara fa cinc anys, i també és subcampiona Catalunya de triatló de mitja distància, títol que va aconseguir l’any passat.

Nascuda a Vilafranca del Penedès, es va iniciar en el món dels triatlons fa nou anys (ara en té 29), quan era tècnica de la piscina de Vilafranca i l’entrenador del Club Natació li va proposar provar la triple disciplina. “Com que venia del món de l’atletisme, vaig començar a provar i se’m va anar donant bé”, recorda la tècnica d’Alella.

Tant és així que, a més del subcampionat de Catalunya de l’any passat, també va ser campiona de Catalunya de duatló el 2009 i participa en proves internacionals des de fa tres anys.

I és que la triple disciplina cada vegada guanya més adeptes, però, quin és el motiu? “La gent es pren els triatlons com un repte, però quan ho aconsegueixen es comencen a enganxar i volen millorar, per això continuen”, opina Sara Loehr.

Sara Loehr córrerAixò sí, cal recordar la importància de preparar-se per a un triatló sota la supervisió d’un tècnic que ens assessori. “La gent pensa que això és apuntar-se i ja està. És molt important tenir un mínim d’entrenament i que un professional ens assessori per evitar qualsevol problema de salut i saber com funciona un triatló“, aconsella la tècnica aquàtica.

El proper repte de Sara Loehr és aquest cap de setmana, quan disputarà el Campionat d’Espanya de triatló de distància olímpica a Los Alcázares (Múrcia), i on el seu objectiu es finalitzar en el Top15. Des d’aquí et volem desitjar molta sort!

I si tu també et vols iniciar en el món del triatló, recorda que UFEC Barcelona disposa d’un grup que es prepara per participar en la triple disciplina. Informa-te’n!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari