Rumb a Rio2016 a tota vela

esportistes somni Rio 2016

Alex Muscat,  regatista de la classe finn

“Som el reflex de tota la gent que navega a Catalunya i amb l’ajuda de tots podem fer que aquest somni es faci realitat. El que va passar a Londres no es pot tornar a repetir, no pot ser que no hi hagi cap regatista català als Jocs Olímpics”.

Jordi Blanch, tècnic de les classes olímpiques individuals

“Amb això ajudes econòmicament a uns nois que al final podràs estar orgullosos d’ells si aconsegueixen anar als Jocs Olímpics o treure una medalla”.

Joan Herp, regatista de la classe 470

“Si aconseguim anar a Rio, per als que han fet l’aportació  és un al·licient més per animar als esportistes de casa, perquè serà gràcies a ells que haurem pogut arribar tan amunt”.

Jordi Xammar, regatista de la classe 470

“Som esportistes amb moltes ganes, il·lusió i talent, però sols no podem fer una campanya olímpica. Per això ens han d’ajudar al màxim dins el que sigui possible”.

Silvia Roca, regatista de 49er FX

“Són unes aportacions mínimes bones per a que els esportistes puguin tenir una trajectòria professional, anar a Rio i donar alegries a tothom”.

Laia Tutzó, directora del Centre Internacional de Vela

“És un projecte que intenta demostrar que en un moment complicat, si unim  petites aportacions de tothom, es pot arribar a un objectiu comú”.

 

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari