Ja pots comprar la roba de la Selecció Catalana!

Vols vestir la samarreta de la Selecció Catalana que porten els nostres esportistes en competicions internacionals? Ara ja és possible!

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha posat en marxa una botiga en línia on es pot adquirir, per primera vegada, tota la vestimenta oficial de les seleccions esportives catalanes.

Per accedir a aquesta botiga en línia es podrà fer a través del banner que trobareu a la pàgina d’inici d’aquest bloc o a traves de la pàgina web de la UFEC.

Fins ara, tota la indumentària de la Selecció Catalana es distribuïa, des de la UFEC, únicament a les federacions esportives. Amb aquesta botiga en línia tothom que ho vulgui pot adquirir la roba esportiva que els esportistes catalans utilitzen en les seves competicions de caire internacional.

La Unió de Federacions té la marca Jaked com a proveïdor oficial de la vestimenta de de les Seleccions Catalanes. El procés de fabricació de tota la roba té lloc íntegrament a Catalunya, amb proveïdors i fabricants catalans.

Ja ho saps! Ara ja pots practicar el teu esport preferit amb la roba de la Selecció Catalana!

Què trobaràs a la botiga de la Selecció Catalana? Això i molt més!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari