La UFEC facilita les revisions mèdiques als esportistes a través d’Internet

FOTO NOT 2 UFECLa pràctica esportiva continuada té les avantatges que tothom coneix: millora la condició física, optimitza el rendiment del cos i en general promou la salut i els hàbits saludables. Malgrat això, aquesta activitat tan beneficiosa no està exempta de riscos per a la salut i per això cada cop es més important fer-se una revisió mèdica.

El seguiment i orientació mèdic abasta des de l’alta competició fins a l’esportista ocasional. La prescripció adequada d’exercici físic permet millorar el rendiment en totes les edats i nivells d’entrenament, minimitzar riscos i promoure la salut.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), ha posat en marxa una eina per facilitar el tràmit de fer les revisions mèdiques de la forma més còmoda possible, reservant via internet dia i hora, estalviant feina administrativa, i de la que es poden beneficiar, a banda dels esportistes, federacions, clubs, associacions, escoles, etc.

El sistema es basa en una plataforma informàtica, amb la possibilitat de que si el número de revisions que pugui contractar un club o associació és superior a 15, sigui una unitat mòbil la que es desplaci fins el lloc concertat.

Un enllaç a la pàgina web de la UFEC sota el nom ‘Tramita la teva revisió mèdica’ envia a la plataforma informàtica. En aquesta aplicació estan els centres mèdics i unitats mòbils acreditades, així com els preus per tipus de reconeixement. Actualment ja s’han incorporat  més de 70 centres i unitats mòbils al sistema, tots ells centres especialitzats en medicina esportiva, homologats per la Generalitat de Catalunya i amb metges que hagin cursat aquesta especialitat.

Si ets esportista i t’has de fer una revisió mèdica, ara ho tens més fàcil que mai!

Revisions mèdiques

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari