Proposa els teus candidats a Millors Esportistes Catalans 2013!

bloc-premi-2013

Un any més, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Diari Sport ja ens trobem en plena organització de la Festa de l’Esport Català, que aquest 2013 arriba a la seva 17a edició.

Com que es tracta de la festa de l’esport català, volem que tots vosaltres, esportistes i aficionats a l’esport en general, també en prengueu part, d’alguna manera, d’aquesta festa, la festa de tots!

Per això us convidem a donar la vostra opinió i ens proposeu els esportistes mereixedors dels premis als Millors Esportistes Catalans 2013! Els dos esportistes que rebin més vots tant en categoria masculina com en femenina seran proposats, juntament amb la resta de candidats proposats per les federacions, als membres del jurat, els quals decidiran quins són els guanyadors dels Premis als Millors Esportistes Catalans 2013.

Guardonats i personalitats a la Festa de l'Esport Català 2012

Guardonats i personalitats a la Festa de l’Esport Català 2012

Participar és molt fàcil! Només has de seguir les següents passes:

1. Fes clic en aquest enllaç.

2. Fes clic al botó ‘començar’.

3. Escriu el nom del teu candidat a Millor Esportista Català 2013 (només un).

4. Escriu el nom de la teva candidata a Millor Esportista Catalana 2013 (només una).

5. Escriu el teu correu electrònic.

6. Fes clic al botó ‘finalitzar’.

Pots proposar els teus candidats fins el proper 25 d’octubre! A partir d’aquesta data, els dos candidats més votats estaran a la llista de candidats a Millor Esportista Català de 2013 en la reunió del jurat.

Participa-hi! La teva opinió també compta!

Aquest post te 4 Comentaris

 1. DEPORTISTA: Marc Marquez y
  DEPORTISTA FEMENINA: Mireia Belmonte

 2. Marta Dios Cortada ha dit:

  Marc Màrquez per la seva maduresa tot i ser un nen, per la seva valentia, el seu coratge, la seva força i per afrontar cada repte i dificultat amb un màgic i sincer somriure.

  I Ona Carbonell! Ha deixat el llistó ben amunt a l’esport i sobretot, a l’esport català! Tota una dona que ha superat, amb nota, tots els reptes que ha tingut per endavant. Set medalles en un mundial no són poca cosa.

  Endavant!!!

 3. UFEC ha dit:

  Gràcies pel teu comentari, Marta, però per a que el vot sigui vàlid has de votar a través del següent enllaç: https://ufec.typeform.com/to/cbv7ut

  Moltes gràcies per participar!

 4. UFEC ha dit:

  Gràcies pel teu comentari, Sergio, però per a que el vot sigui vàlid has de votar a través del següent enllaç: https://ufec.typeform.com/to/cbv7ut

  Moltes gràcies per participar!

Deixa un comentari