Vota el Bloc de la UFEC als Premis Blocs Catalunya 2013!

El Bloc de la UFEC va néixer el passat mes de setembre de 2012 amb la intenció de promoure un estil de vida saludable i està dedicat a tots aquells aficionats a la pràctica esportiva. En ell podeu consultar els consells dels tècnics dels Centres Esportius UFEC sobre esport i salut, així com descobrir noves modalitats esportives o conèixer diferents protagonistes de l’esport català federat.

Ara, després d’uns quants mesos apropant al lector diferents consells i propostes per gaudir d’una pràctica esportiva divertida, segura i saludable, ens hem presentat als Premis Blocs Catalunya 2013.

Aquests premis, organitzats per l’associació stic.cat (Societat de Teconologia i Coneixement) volen premiar els millors blocs de Catalunya en diferents categories.

I com funcionen les votacions? Des del 15 de juliol fins el 2 de setembre s’ha obert una votació popular. Els blocs que obtinguin més vots passaran a la final, on un jurat triarà els guanyadors.

Si ets aficionat a l’esport, vota El Bloc de la UFEC, és molt senzill!

1- Registra’t a stic.cat via correu electrònic o Facebook o Twitter:

 

2- Vés a la categoria “Esports”. Recorda que només pots donar un vot per categoria.

3- Al final de la pàgina trobaràs el Bloc de la UFEC. Un cop seleccionat el bloc fes clic al botó “votar” que trobaràs a dalt de tot.

FOTO

Moltes gràcies per la teva col·laboració :)

 vot_premis_mailchimp

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari