L’època daurada de la natació catalana

FC natació (sincro)La natació catalana està passant per una època daurada. L’èxit dels esportistes de casa nostra a nivell internacional i l’organització a Barcelona d’uns Mundials de natació aquest 2013 fan a la Federació Catalana de Natació mereixedora del Premi a la Millor Gestió Federativa de la 17a Festa de l’Esport Català.

Les medalles olímpiques i mundials de Mireia Belmonte, l’èxit de la selecció nacional de waterpolo femení, amb una nombrosa representació catalana, amb el subcampionat als Jocs Olímpics de Londres i l’or en el Mundial de Barcelona, o les nombroses medalles aconseguides per l’equip de natació sincronitzada, encapçalat ara per la catalana Ona Carbonell. Tots aquests èxits situen la natació catalana en un lloc privilegiat dins el món de la natació.

Però el Premi a la Millor Gestió Federativa no és l’únic premi que s’ha endut enguany la natació catalana en la Festa de l’Esport Català. Com ja ho van ser les seves excompanyes Gemma Mengual o Andrea Fuentes en FC natacio (waterpolo)anteriors edicions, Ona Carbonell ha estat escollida la Millor Esportista Catalana de 2013. A més la gran temporada del CN Sabadell femení de waterpolo, guanyant, entre d’altres títols, la Copa d’Europa, li ha valgut el premi al Millor Equip femení.

Una gran temporada per a la natació catalana que de ben segur continuarà gràcies als èxits dels nostres esportistes i la bona feina que es fa des dels clubs i des de la Federació Catalana de Natació.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari