Records de Miquel Poblet, una exposició d’un dels grans ciclistes catalans

Miquel Poblet (Montcada i Reixac, 1928 – Barcelona, 2013) és considerat un dels grans ciclistes catalans de la història.  És per aquest motiu que la Federació Catalana de Ciclisme, l’Ajuntament de Montcada i Reixac i l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Fundació Barcelona Olímpica, han impulsat l’exposició ‘Records de Miquel Poblet’.

Poblet-Pujol_41

Fundació Barcelona Olímpica

Aquesta exposició és pot veure al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch des del passat 20 de març i fins el proper 6 d’abril, i aplega objectes de tota la seva trajectòria i la projecció d’un reportatge audiovisual que inclou testimonis de la seva època per retre-li homenatge.

Poblet es va convertir en ciclista professional als 16 anys. Entre els seus triomfs cal destacar les victòries en etapes de la Vuelta a Espanya i el Tour de França, convertint-se en el primer ciclista espanyol en portar el maillot groc durant una etapa el 1955. Un any després es va convertir en el primer ciclista en aconseguir victòries d’etapa en les tres Grans Voltes el mateix any, de les quals el Giro d’Itàlia va ser la que li va donar millors resultats, on hi és entre els més importants de la història.

Si t’agrada el ciclisme, apropa’t al Museu Olímpic i gaudeix d’aquesta exposició ‘Records de Miquel Poblet’.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari