Millora el teu rendiment amb una bona hidratació

Saps que el consum de begudes especials per a esportistes et pot ajudar a millorar el teu rendiment físic? Segons un recent estudi de la revista ‘Arxius de Medicina de l’Esport’, l’estat d’hidratació i la provisió de substrats energètics “són factors determinants en el rendiment físic”. D’altra banda, la deshidratació “pot ocasionar seriosos problemes de salut”, explica.

L’estudi deixa clar que la beguda per a esportistes ideal sacia la set, proporciona energia i electròlits i s’absorbeix ràpidament. Així, tot i que l’aigua també pot ajudar a millorar el rendiment, ho fa en menor grau que en el cas de les begudes amb glucosa.

Un dels trets més interessants d’aquest tipus de begudes és que aporten hidrats de carboni, necessaris per a la pràctica d’esports prolongats. De fet, tot allò que ingereix un esportista el pot afectar en la seva salut, el pes, les recuperacions i, al capdevall, en el seu rendiment. En aquest sentit, les begudes per a esportistes ajuden a reposar els electròlits i el sodi i eviten la deshidratació.

Finalment, cal destacar que la hidratació ha d’efectuar-se abans, durant i després de la pràctica esportiva. No us oblideu ;)

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari