Vols fer un màster? La UFEC i IDEC t’ho posen fàcil!

Vols estudiar un màster a la Fundació Institut d’Educació Continua de la Universitat Pompeu Fabra (IDEC)? Si ets federat pots beneficiar-te d’una bonificació sobre el preu de la matrícula del Màster en Direcció i Gestió de l’Esport, el Màster en Tecnologia de l’Esport i el Màster en Periodisme Esportiu.

Carme Martinell i David Moner a la signatura del conveni

Carme Martinell i David Moner a la signatura del conveni

Segons el conveni signat entre la UFEC i IDEC, els federats de qualsevol de les 67 federacions esportives que formen la UFEC gaudiran d’un 10 % de descompte en el preu de la matrícula d’aquests tres màsters.

Màster en Direcció i Gestió de l’Esport: prepara als participants per poder exercir amb èxit la direcció i gestió de qualsevol institució, club, entitat i empresa relacionada amb l’esport i l’activitat física.

Màster en Tecnologia de l’Esport: desenvolupat conjuntament amb INDESCAT, el clúster de la indústria de l’esport a Catalunya, proporciona una formació professional en la concepció, el disseny i l’ús innovador de les tecnologies aplicades a l’esport i a l’activitat física.

Màster en Periodisme Esportiu: suposa l’oportunitat d’obtenir una formació extensa en aquest àmbit de la formació tan particular.

Una gran oportunitat per poder aprofundir els teus estudis en aquests tres àmbits de l’esport.

 

Aquest post te 2 Comentaris

  1. Pol ha dit:

    Una gran notícia! M’agradaria fer el Màster de periodisme esportiu. On puc trobar més informació? Gràcies!

  2. UFEC ha dit:

    Bon dia Pol,

    Moltes gràcies pel teu interès. En el següent enllaç podràs trobar tota la informació relativa al màster http://www.idec.upf.edu/master-en-periodismo-deportivo

    Gràcies. Salut!

Deixa un comentari