L’hoquei herba: un esport molt engrescador per a tothom!

Xic-hoquei02La coordinació: un dels aspectes més importants a l’hora de practicar hoquei herba.

I és que en un esport en el qual només es pot conduir i colpejar la pilota amb un estic, com és el cas de l’hoquei herba, la coordinació és molt important!

Es tracta d’un esport d’equip que es juga en un camp d’herba artificial. Cada equip està format per 18 jugadors, 11 dels quals estan al terreny de joc i la resta a la banqueta per fer canvis. Dels 11 que hi ha al camp un és el porter, que porta proteccions especials per protegir el seu cos. Els altres 10 han de jugar la bola amb el costat esquerre de l’estic, mai amb el cos!

Guanyarà l’equip que aconsegueixi fer més gols. Això sí! Per a que el gol sigui vàlid, un jugador de l’equip que ataca ha d’haver tocat la pilota dins de l’àrea!

Com en tots els esports d’equip, entre els valors de l’hoquei herba cal destacar la companyonia, el sacrifici i la disciplina tàctica, entre d’altres.

Al ser un esport que es juga amb un estic, la dificultat tècnica és molt elevada, per la qual cosa exigeix una gran dedicació i control personal per tal de fer anar l’estic de forma que no resulti perillós per a la resta de companys.

L’hoquei herba és un esport molt familiar i engrescador per a tots els seus practicants. Tant, que quan el provis et serà difícil de deixar!

Vols saber-ne més? Fes clic aquí!

I per a més informació, consulta la pàgina web de la Federació Catalana de Hockey.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari