L’estiu, un bon moment per practicar esport a l’aire lliure

Arriba l’estiu i amb ell són molts els que es volen posar en forma, així com usuaris dels centres esportius que volen canviar els seus hàbits. Hi ha més hores de sol, ve més de gust estar fora de casa i, el fet d’anar més lleugers de roba, fa que es vulgui cuidar la silueta a marxes forçades.

Per als que es volen iniciar en la pràctica d’activitat física, primer s’han d’adreçar a un tècnic esportiu que dissenyarà un programa adequat per assolir el nostre objectiu tenint en compte el nostre dia a dia, la disponibilitat horària i aquelles afeccions que un professional de la salut recomani que s’han de tenir en compte.


Si regularment realitzem un programa d’activitats al gimnàs i el que es vol és fer activitats a l’aire lliure, s’han de seguir una sèrie de consells, com evitar les hores de màxima exposició al sol per a que l’organisme no faci un esforç a temperatures molt elevades, així com tenir molt present la hidratació abans, durant i després de l’exercici i dur a terme una correcta alimentació en vitamines i sals minerals per evitar una deshidratació extrema.

Per a aquells que vulguin combinar les activitats al centre esportiu amb els moments a l’aire lliure, cada cop més les instal·lacions esportives ofereixen diferents fórmules amb un programa d’activitats ampli i variat, que inclou, entre d’altres, activitats aquàtiques, atenció personalitzada, servei de salut, zona de relaxació, pistes poliesportives i activitats en grup organitzades a l’aire lliure i guiades per un dels professionals del centre.

Ara no hi ha excusa per començar a cuidar-se. Belluga’t! Als centres esportius UFEC podreu trobar tot allò que necessiteu.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari