L’entrenador personal, una demanda en augment

Avui en dia, la demanda de l’entrenament personal ha fet que es trenqui el mite d’aquest servei  com una prestació exclusiva. Cal reconeixe que, a vegades, tots necessitem una petita empenta que ens ajudi a iniciar aquell camí que ens portarà a assolir l’objectiu que tant desitgem.

 

Què entenem per entrenador personal?

L’entrenador personal busca ajudar a cobrir les necessitats físiques, mitjançant l’entrenament, que s’ajusti mes, als objectius i necessitats d’aquells que requereixen els seus serveis, dedicant i entrenant a tot tipus de persones, amb diferents finalitats i a l’abast de tothom.

A més, l’entrenador personal treballa creant i formant programes, d’acord amb l’estat de salut, necessitats, capacitats i  finalitats individuals, per assolir els teus objectius.

Crear un projecte dinàmic i motivant, una relació directe entre l’entrenador i tu, amb una finalitat pròpia, però sobretot, per ajudar-te a tenir una millor qualitat de vida.

 

– Per què tenir un entrenador personal?

Qualitat de vida:

L’exercici es una clau essencial, entre altres, per viure més i millor. Nosaltres t’aconsellarem com desenvolupar les teves aptituds físiques i aconseguir els beneficis de la  practica esportiva que t’ajudin a un millor benestar. Perquè la teva salut es el nostre fi.

Adaptació:

Ens ajustem als teus horaris, planifiquem el teu entrenament en funció de les teves qualitats i necessitats, t’ensenyem la tècnica correcte, adaptem les sessions al teu ritme, millorem el teu rendiment i vetllem pel teu benestar.

Compromís:

El fet d’establir una agenda amb el professional per organitzar el pla d’entrenament es guanya en constància.

Motivació:

El fet d’estar acompanyat per un professional, incrementa el teu rendiment.

Varietat

Programes individuals que portin a terme assolir allò que t’has proposat. Planificar i actuar, treballar al teu nivell per obtenir resultats

Seguretat

El treball amb els nostres professionals t’ajuda a disminuir els risc de lesions i millora la confiança.

Resultats:

Seran aconseguits en menor temps gràcies al teu esforç i el del professionals.

 

– On ho fem?

Els entrenaments els duem a terme en espai cobert, a la sala de fítnes, a la sala d’activitats dirigides, a la piscina i també, en espai a l’exterior.

T’ajudem amb una diversitat d’entrenaments especialitats com pilates, entrenaments de natació, preparació per a triatlons, curses, proves d’accés, travesses. Ens posem a disposició dels teus objectius i necessitats.

 

– Què haig de fer?

Omplir un full de demanda d’entrenador a la recepció de la instal·lació i el coordinador es posarà en contacte amb tu per donar-te una informació personalitzada.

 

– Quines varietats oferim?

Entrenaments personals individuals i per parelles

 

Podeu disposar d’aquest servei a UFEC Alella. Si vols més informació no dubtis en trucar-nos (tel.93 555 18 95) o enviar-nos un correu (alella@ufec.cat)

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari