Laura Orgué, una veterana als Jocs Olímpics d’Hivern

laura orgué a livignoDesprés dels de Torí 2006 i Vancouver 2010, els de Sotxi seran els tercers Jocs Olímpics d’Hivern per a Laura Orgué, fet que li dóna “una mica més de confiança perquè ja sé què és estar en un esdeveniment d’aquestes característiques”.

Als seus 27 anys, ja en fa 10 que la igualadina competeix en esquí de fons. Tot i que es va iniciar en aquest esport de ben petita, fent excursions a esquiar amb els seus pares i la seva germana, no va ser fins als 17 anys quan va començar  a participar en Campionats de Catalunya i d’Espanya i, gràcies a una ràpida progressió, l’any següent va entrar a l’equip nacional. “Allà és on bàsicament m’he format tècnicament”, recorda Orgué.

Quan acaba la temporada d’esquí de fons, també practica l’esquí de muntanya per continuar “estant en contacte amb la neu”. “De moment tinc tots els objectius posats en l’esquí de fons“. Com a Sotxi, on l’esquiadora catalana participarà en tres proves: 10 km estil clàssic (13 de febrer), 15 km persecució (8 de febrer) i 30 km patinador (22 de febrer). El seu objectiu el té molt clar: “Millorar la 27a posició que tinc Laura Orgué Prova FIS 10km a Bruksvallarna (3)en un Jocs Olímpics (15 km a Vancouver) i estar entre les 25 primeres en alguna de les tres proves”.

En quant a preferències en les proves no en té cap. “Són tres proves en les que si em trobo bé físicament aquests dies puc rendir bé”, comenta la Laura. I és que durant els últims temps ja ha demostrat en proves de la Copa del Món, que pot aconseguir bons resultats en qualsevol de les tres proves de distància.

Des d’aquí desitgem molta sort a Laura Orgué en els seus tercers Jocs Olímpics d’Hivern a Sotxi!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari