La natació, l’esport complet

El domini del cos en l’aigua implica una adaptació del control dels moviments, dels hàbits de respiració normal i un control conscient de la relaxació muscular.

La pràctica de la natació és molt beneficiosa per a molts motius. Per començar, és un mitjà ideal per fer una gran quantitat d’activitats de recuperació osteo-artro-muscular.

A més, és poden fer exercicis cardiovasculars de diferents intensitats; permet treballar la tonificació muscular amb facilitat i és molt recomanable en adults que necessiten rehabilitació física, sobretot en aquelles persones que tenen alguna lesió a l’esquena. De fet,  per solucionar aquests problemes d’esquena sense perjudicar-la més és imprescindible controlar les diferents tècniques de natació. Finalment, és una activitat que treballa tot el cos equilibradament i lliure d’impacte.

Per començar amb l’aprenentatge de la natació no hi ha una edat establerta i es pot practicar fins a qualsevol edat.

A les instal·lacions esportives de la UFEC Alella, UFEC Arenys de Mar, UFEC Barcelona, UFEC Sabadell, UFEC Salt, UFEC Sant Celoni i UFEC Sant Hilari podeu gaudir dels beneficis d’aquest esport. 

Aquest post te 1 Comentari

  1. […] amb la natació i el pilates, el ioga és una de les disciplines que millor cuidarà la nostra esquena, ja que és […]

Deixa un comentari