Vine a jugar pàdel a UFEC Salt!

Pàdel UFEC Salt UFEC Salt inaugura avui, divendres 20 de setembre, les dues noves pistes de pàdel. Gràcies a l’acord entre l’Ajuntament de la localitat i la gestora de la Piscina Municipal Coberta, la UFEC, seran les primeres que es construeixen en tot el municipi.

Les pistes ocuparan un espai total de 400 m2 (200 m2 cadascuna). Tindran gespa artificial i disposaran de 4 focus de llum cadascuna per poder jugar quan es faci fosc. L’horari de les pistes serà de dilluns a divendres de 7:30h a 21:30h, dissabtes de 8:30h a 18:30h i els diumenges i festius de 9:30h a 13:30h.

Podran jugar-hi tant els abonats/des de la piscina com qualsevol persona que estigui interessada a fer-ho i no sigui abonat/da del centre. Per una altra banda, es podrà reservar fins a un màxim de 15 dies d’antelació mitjançant una trucada telefònica al número de la piscina, el 972 23 60 21, o bé presencialment a la recepció del centre.

Amb les pistes es milloren els serveis esportius de la vila de Salt, així com la dels abonats/des d’UFECsalt i, a més, constituiran un bé per al municipi en el futur.

I si Salt et queda una mica lluny, volem recordar-te que també tenim pistes a UFECSabadell, quatre de pàdel i 3 de tenis.

Vine a jugar a pàdel!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari