Dos joves promeses que asseguren l’èxit de l’esport català

Joel González i Mireia Belmonte van ser triats l’any passat com a Millors Esportistes Catalans 2012. Tots dos havien estat anteriorment Esportistes Revelacions de la Festa de l’Esport Català. Es pot dir, doncs, que el jurat de la festa té un bon ull a l’hora de triar els esportistes revelacions.

Enguany, aquest premi ha recaigut sobre el jugador de bàsquet Guillem Vives i la palista Núria Fontané, dos joves esportistes que tenen un gran futur per endavant i que asseguren l’èxit de l’esport català en els propers anys.

La jove promesa del bàsquet català

Guillem Vives, jugador del FIATC Joventut, està considerat la nova promesa del bàsquet català. Amb només 20 anys i en la seva primera temporada al primer equip verdinegre, Vives ja ha destacat en els primers partits de lliga amb La Penya. A més, aquest 2013 va aconseguir, amb la Selecció Espanyola sub’20, la medalla de bronze a l’Europeu de Tallin (Estònia), on va ser el líder en percentatge de triples.

Estudiant de psicològia, el base prové d’una familia molt relacionada amb el món del bàsquet: el seu pare va jugar a la Salle Gracia i la seva mare ho va fer a la màxima categoria nacional amb el Betania.

guillem vives

Campiona d’Europa i subcampiona del Món júnior amb només 17 anys

Als seus 17 anys, Núria Fontané, del Club Piragüisme Salt-Ter, s’ha proclamat subcampiona del Món júnior de caiac freestyle en la modalitat de K-1. A més, la jove palista va guanyar la darrera Copa del Món i és la vigent campiona d’Europa de l’especialitat.

Núria Fontané ha viscut el piragüisme des de petita. Els seus pares van crear el Club Piragüisme Salt-Ter el 1996, i als tres anys la Núria ja va començar seriosament amb el freestyle. Des d’aleshores ha portat una gran trajectòria que va cada vegada a més i de ben segur que els èxits continuaran.

Núria Fontané (1)

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari