Ja tenim els primers candidats al Premi Millor Esportista Català 2013!

bloc-premi-2013

Una vegada finalitzat el termini  de proposta de candidats per part dels nostres seguidors a les xarxes socials, ja coneixem els dos primers candidats en categoria masculina i femenina que optaran al Premi al Millor Esportista Català 2013 de la 17a Festa de l’Esport Català.

Després de rebre 512 participacions a través de l’enquesta que us proposaven, els dos primers candidats al Premi al Millor Esportista Català 2013 en categoria masculina són el pilot de motos Marc Márquez i el ciclista Joaquim ‘Purito’ Rodríguez; i en categoria femenina, les nedadores Mireia Belmonte i Ona Carbonell.

Tots quatre seran proposats, juntament a la resta de candidats, als membres del jurat, que triaran els guanyadors dels diferents guardons de la 17a Festa de l’Esport Català.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació!

I ara, continueu ben atents a les nostres xarxes socials, ja que a partir de la propera setmana posarem en marxa un nou concurs de la Festa de l’Esport Català! En aquest concurs, tots aquells seguidors del perfil de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya a Facebook que endevinin quins seran els dos guanyadors (categoria masculina i femenina) del màxim guardó de la festa, el Premi al Millor Esportista Català, entraran en el sorteig de 5 lots de material esportiu. Aquest lot estarà format per una samarreta, uns pantalons i unes mitgetes de la Selecció Catalana, i una motxilla de la UFEC.

Aviat us donarem més informació!

Moltes gràcies per seguir-nos i molta sort!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari