Glance up: la vida a un metre d’alçada

joan_©tonimateuCom es veu la vida a un metre d’alçada? Aquest és el punt de vista que vol reflectir el documental Glance Up (Mirant amunt) a través de la història de Joan Pahisa.

En Joan és un noi de 27 anys apassionat pel bàsquet, un fet que no seria rellevant si no fos perquè mesura un metre d’alçada. Nascut a Sant Cugat, pateix una estranya malaltia anomenada displàsia espóndilo epifisària congènita, un tipus de nanisme provocat per un trastorn en el desenvolupament dels ossos.

L’esport ha estat present durant tota la seva vida i li ha ajudat a marcar-se nous reptes. El passat estiu en Joan va participar, per segona vegada (la primera va ser el 2005 a Rambouillet, França), als World Dwarf Games a Michigan (Estats Units), els Jocs Mundials per a gent de talla baixa.

En aquests jocs, en Joan va ser l’únic representant espanyol i és per això que es va especialitzar en tennis de taula. Per poder complir el seu somni de jugar a Team Europebàsquet va crear, amb altres jugadors, el Team Europe, un equip d’arreu d’Europa creat a distància.

La història de Glance Up comença els dies previs al viatge a Michigan per mostrar a l’espectador com és la vida d’en Joan. Per tal d’acabar el documental, que en aquests moments es troba en fase de post-producció, l’equip ha iniciat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami.

Vols conèixer una mica més en Joan Pahisa? Llegeix l’entrevista que li vam fer aquí!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari