Freestyle en snowboard i esquí: salts i acrobàcies a la neu!

xic-esqui2Segur que alguna vegada has anat a la neu i has vist gent amb la taula de snowboard o els esquís fent salts i acrobàcies. T’agradaria aprendre’n? Aquesta disciplina esportiva s’anomena freestyle i es pot practicar des de ben petit tant en la modalitat de snowboard com d’esquí.

En snowboard aniràs sobre una taula lligada als peus amb unes fixacions i consisteix en lliscar per la neu en posició lateral. En l’esquí, en canvi, la posició és frontal i els teus peus aniran fixats a dues taules separades.

El freestyle és un esport molt divertit que, a més, transmet una sèrie de valors com la superació, l’esforç o la col·laboració. Per millorar tècnicament i aconseguir nous reptes has d’aprendre a esforçar-te i a superar-te. També milloraràs observant als altres i col·laborant amb els teus companys en els entrenaments.

Però per millorar en el freestyle també és necessari respectar les progressions adequades. Si ho aconsegueixes, podràs executar el truc que et proposis!

Progressar en el freestyle és cada dia més fàcil i segur. Així que no t’ho pensis més, agafa els teus esquís o la teva taula de snowboard i gaudeix d’aquesta divertida modalitat esportiva amb un mètode d’ensenyament a través de jocs!

Vols saber-ne més? Fes clic aquí!

I per a més informació, consulteu la pàgina web de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari