10è Fòrum Olímpic: ‘Esport i Economia: Models de futur’

La Fundació Barcelona Olímpica (FBO) organitza, amb la col·laboració de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), així com de la Secretaria General de l’Esport i de la Diputació de Barcelona entre d’altres, la 10a edició del Fòrum Olímpic, que tindrà lloc els propers 17 i 18 d’octubre a Barcelona. Aquesta edició s’endinsarà en l’esport i l’economia com a models de futur. Amb aquest fòrum es pretén donar rellevància a les possibles vies d’escapament que l’esport pot proporcionar en una situació econòmica tan crítica com l’actual.

FORUM_06El Fòrum està estructurat en dos blocs: el primer més teòric amb tres experts sobre economia; i un segon bloc de debat, per tal de detectar els problemes que estan vivint cada una de les entitats i sectors del món de l’esport, amb l’objectiu de trobar solucions.

Durant dos dies, diversos experts procedents del sector públic i privat matisaran la situació actual i el model futur econòmic-esportiu. Entre ells es troben Gerard Esteva, vicepresident de la UFEC, i Roberto Malo, responsable del Servei Fiscal de la UFEC.

El Fòrum Olímpic va néixer el 1995 i, amb un caràcter bianual, vol aprofundir en diversos temes relacionats amb l’esport o l’olimpisme.

Més informació aquí.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari