El Fit-Walking, camina per la salut en companyia

T’agrada sortir a caminar però et fa mandra fer-ho sol? Apunta’t al Fit-Walking a UFEC Arenys de Mar i vine a caminar per la salut amb els exmarxadors olímpics Jordi Llopart i Raffaello Ducceschi.

Maurizio i Giorgio Damiliano, dos italians campions de marxa, van crear un mètode d’aprenentatge de les bones pràctiques del caminar: el Fit-Walking. Caminar per la Salut.

Jordi Llopart, fundador, juntament amb Raffaello Ducceschi, de l’Associació de Fit Walking, l’Escola del Caminar, ens parla d’aquesta activitat.

Fit-Walking

  • En què consisteix el fit walking?

En adquirir una correcta tècnica per caminar bé. Ser capaç de caminar a 6 km/h durant al menys 40 minuts.

  • Quins beneficis aporta aquesta activitat?

El caminar és l’esport més adequat per als sedentaris, per perdre pes, per l’osteoporosi o per prevenir i controlar malalties cardiovasculars. A més, caminar redueix l’estrès i combat la depressió, millora la circulació i controla la glucèmia dels diabètics.

A l’Escola del Caminar pots caminar en companyia, amb uns professionals que et corregeixen i t’ensenyen amb tècniques simples que el caminar sigui efectiu, eficaç, satisfactori i divertit.

  • Com s’estructura el curs?

El curs es divideix en 10 lliçons. En les dues primeres es fa un anàlisi dels pas dels caminadors i es donen les primeres indicacions. Fins la lliçó 6 s’ensenyen els moviments i postures de les diferents parts del cos a l’hora de caminar. Per últim, les quatre últimes lliçons es dediquen a la caminada continuada, augmentant la duració lliçó rere lliçó fins aconseguir caminar entre 45 minuts i una hora.

Fit-walking 1

Ja no tens excusa per no sortir a caminar! Vine a UFEC Arenys de Mar i camina per la salut!

Aquest post te 1 Comentari

  1. Casey ha dit:

    I ѡas able to find good info frοmm ʏoսr blog posts.

Deixa un comentari