1a Fira dels Esports Federats: descobreix el teu esport!

Coneixes tota l’oferta esportiva que hi ha a Catalunya? Busques un esport que estigui fet per a tu? Vine a la 1a Fira dels Esports Federats!

El Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels, serà, aquest cap de setmana, l’epicentre de l’esport federat català. Per primera vegada a la història de Catalunya s’ajuntaran pràcticament totes les federacions esportives catalanes per promoure la pràctica de l’esport federat.

Cartell I Fira del Esport Català 2013

Durant tot el cap de setmana, els assistents podran gaudir d’activitats, exhibicions, tallers o competicions de les diferents modalitats esportives que s’ofereixen a Catalunya, dividit en tres escenaris: un per als esports d’aigua, un altre per als esports en sorra i el tercer escenari per a la resta d’esports. També hi haurà estands de les federacions participants amb tot tipus d’informació per a aquells que estiguin interessats en un determinat esport.

Divendres, dia de la inauguració, està reservat a les escoles. Totes aquelles que hi vulguin assistir ho podran fer de manera gratuïta. Dissabte i diumenge la fira estarà oberta per al públic en general, on tothom que ho desitgi podrà gaudir d’un cap de setmana completament esportiu. L’entrada tindrà el preu simbòlic d’un euro. A més, dissabte s’oferirà un espectacle nocturn únic ple de sorpreses!

canal olímpic eslàlom

El Canal Olímpic oferirà una gran oferta esportiva dividit en tres escenaris

Prova els diferents esports de contacte, coneix totes les modalitats esportives que es poden practicar a l’aigua, practica algun esport de pilota,… Tot això i molt més a la Fira dels Esports Federats!

No t’ho pensis més! Aquest cap de setmana vine al Canal Olímpic i descobreix el teu esport!

Consulta el plànol i els horaris de les exhibicions aquí.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari