Gran èxit de la 17a Festa de l’Esport Català!

Et vas perdre la 17a Festa de l’Esport Català? A continuació podràs veure un ampli resum amb tots els guardonats, les fotografies i el reportatge d’UFECtv amb els millors moments!

Aquest post te 1 Comentari

 1. Dani ha dit:

  Primer de tot vull agrair a la UFEC la possibilitat que em va donar per poder assistir a l’acte. Vaig trobar molt interessant tota la cerimònia d’entrega de premis i molt ben dirigida pel Xavi Coral que amb simpatia i bones taules ens va apropar una mica més als grans esportistes al públic assistent.
  Veure de tant a prop esportistes del nivell de Marc Màrquez o l’Ona Carbonell és una oportunitat que poques vegades es té, i la veritat que l’experiència em va agradar molt, sobretot la simpatia de l’Ona que es va deixar fer una foto amb ella.
  També em sembla molt bona la proposta de reconèixer a les entitats esportives centenàries en un acte públic, ja que molts esportistes de gran nivell surten d’entitats amb pocs recursos i que moltes vegades no tenen aquest reconeixement.
  Veure en Nino jugant a un esport que ben poc es sembla al bàsquet actual també va ser molt emotiu, tant com el reconeixement al Tito pel seu esperit esportiu (ànims Tito has de guanyar el partit més important!)
  I veure les joves promeses que pugen i a més a més que una sigui la filla d’uns grans coneguts com són la família Fontané-Masó això ja va ser la gota que ho acabava d’omplir, en definitiva un acte molt entranyable i que m’agradaria tornar a viure.

Deixa un comentari