La UFEC col·labora amb la Festa dels Drets dels Infants

fira de la infancia‘Vine i coneix els teus drets fent esport‘. Sota aquest lema s’organitza el proper diumenge 17 de novembre la Festa dels Drets dels Infants, que tindrà lloc al vestíbul i l’esplanada de l’Estació del Nord de Barcelona.

Es tracta d’una iniciativa de la Xarxa dels Drets als Infants que compta amb la col·laboració de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, entre d’altres entitats. Durant tot el matí (de 10.30 a 14 h) s’organitzaran diferents activitats lúdiques relacionades amb el món de l’esport que aproparan els drets dels infants als nens i nenes i les seves famílies.

El Dia Universal dels Drets dels Infants se celebra cada any el 20 de novembre en commemoració de l’aprovació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, adoptada per les Nacions Unides el 1989. La ciutat de Barcelona se suma a aquesta efemèride amb la Festa dels Drets dels Infants 2013, un espai idoni on els més petits poden conèixer els seus drets.

Així, els nens i nenes gaudiran de la pràctica de l’esport alhora que coneixen els seus drets, com el dret a la identitat, el dret a l’educació, el dret a la igualtat o el dret a la participació, entre d’altres.

La Federació Catalana de Pitch & Putt, la Federació Catalana de Tennis i la Federació Catalana de Tennis de Taula també donen suport a la Festa dels Drets dels Infants.

Així que si vols gaudir d’un matí ple d’activitats esportives alhora que coneixes els drets dels infants apropa’t el proper diumenge a l’Estació del Nord!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari