Ferran Terra, l’experiència a Sotxi

FERRAN TERRA_DESCENS COPA EUROPA FORMIGAL_21-03-2011Ara fa quatre anys, Ferran Terra va participar per primera vegada en uns Jocs Olímpics. Aquella oportunitat, Vancouver 2010, li va servir per agafar experiència en una olimpíada, “el moment més maco d’una carrera esportiva”, però a Sotxi 2014 l’esquiador català té clar què “pot arribar a fer”.

El Ferran competirà en quatre proves d’esquí alpí: en descens (9 de febrer), combinada (14 de febrer), súper gegant (16 de febrer) i gegant (19 de febrer). Durant la temporada ha estat preparant-se de valent per arribar a Sotxi al cent per cent i donar-ho tot en aquesta competició, i reconeix que últimament està “esquiant força ràpid i bé en súper gegant”; haurem d’estar atents, doncs, a la seva participació.


110318_FTerra_Formigal_20-04-2011
 Aquest esquiador de 27 anys porta tota una vida fent esport. Ja de ben petit, “jo vaig esquiar abans de caminar” bromeja, practicava diversos esports, com el hoquei gel, l’esquí o el futbol; però als 14 anys anys, aquest fill d’esquiadors de l’equip nacional d’esquí, es va decantar per aquest esport. Abans, però, de pensar en les grans competicions i els grans reptes, de dedicar hores i més hores d’entrenament, el Ferran sempre aconsella als més petits “que s’ho passin d’allò més bé esquiant, que gaudeixin de l’esport”.

Aquests Jocs de Sotxi també són una oportunitat per fer un bon resultat per “carregar les piles i continuar endavant”, amb el punt de mira en els mundials de Beaver Creek (EUA) de l’any vinent, per seguir treballant “amb l’objectiu de sempre, arribar a guanyar algun dia un títol important”.

Molt sort, doncs, Ferran!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari