Èxit de participació als concursos internacionals de dibuix esportiu

El termini de presentació d’obres per al 2n Concurs Internacional de dibuix esportiu i el 4rt Concurs d’humor gràfic esportiu, organitzats per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) amb la col·laboració de la Fundació Catalana per a l’Esport, s’ha tancat amb un gran èxit de participació.

L’obra de Pavel Constantin es va endur el premi d’humor gràfic 2011

En total s’han presentat 111 obres al Concurs Internacional de dibuix esportiu i 520 al d’humor gràfic. Les obres han arribat de diversos indrets de Catalunya, Espanya o de la resta del Món, com Iran, Uruguai, Bulgària o Estats Units.

Aquests concursos tenen a FIATC assegurances com a patrocinador exclusiu i compta amb la col·laboració de diferents entitats. A finals de març es reunirà jurat format pel president de la UFEC, David Moner, un patró de la Fundació Privada Catalana per l’Esport, un membre de FIATC Assegurances, un crític d’art, tres artistes de renom i representants de la Fundació Privada Vila Casas, del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català, de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal i dels diaris SPORT, Mundo Deportivo i El 9.

‘Muntanya de gimnastes rítmics’, de Tere Vila Matas, va ser la guanyadora del concurs de dibuix esportiu 2011

El concurs de dibuix esportiu està dotat amb un premi de 3.000 € i dues mencions honorífiques de 1.000 €, i el d’humor gràfic amb un premi de 1.500 € i dos accèssits de 1.000 €. Al juny es farà l’entrega dels premis, així com una exposició al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet de Barcelona.

La catalana Tere Vila Matas, amb la seva obra ‘Muntanya de gimnastes rítmics’, va ser la guanyadora, la passada edició, del concurs de dibuix esportiu, mentre que el romanès Pavel Constantin va guanyar el d’humor gràfic.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari