Èxit absolut de la 16a Festa de l’Esport Català

La 16a Festa de l’Esport Català, organitzada conjuntament per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Diari SPORT, va ser tot un èxit.

Més de 400 persones, entre ells personalitats de les institucions públiques, de l’àmbit empresarial, cultural i del món esportiu en general, es van reunir a l’INEFC de Barcelona per presenciar el lliurament de premis als millors esportistes i entitats de l’any.

Els primers protagonistes van ser els clubs que aquest 2012 han fet 100 anys. L’ Sport Ciclista Català, el Real Club de Golf Pedralbes, el Club Tennis Horta, l’Agrupació Excursionista de Catalunya, la Unió Esportiva Rubí, el Club de Futbol Atlètic Gironella i el Club Esportiu Mataró van rebre una placa commemorativa.

A continuació va arribar el premi que tothom esperava, el dels millors esportistes catalans de l’any. Joel González i Mireia Belmonte, que ja van ser-hi al mateix escenari com a esportistes revelació fa uns anys, van recollir el màxim guardó de la Festa de l’Esport Català.

El bàsquet també va tenir un gran protagonisme en aquesta 16a edició. El Bàsquet Manresa i el Lluïsos de Gràcia van ser guardonats amb el Premi al Seny Esportiu i el Premi a l’Esperit Esportiu respectivament.

Com cada any, també es va voler reconèixer la tasca de les federacions amb el Premi a la Gestió Federativa, que va recaure sobre la Federació Catalana de Triatló per la seva gran tasca en la popularització d’aquest esport.

El moment més emotiu va arribar amb el Premi Llegendari. El múltiple medallista paralímpic en esquí alpí, Eric Villalon, no va poder contenir la seva emoció al rebre el guardó.

Anni Espar i Daniel Juncadella van ser els Esportistes Revelació. La subcampiona olímpica de waterpolo i el doble campió continental de F3 van rebre aquest guardó esperant seguir les passes dels millors esportistes de l’any i tornar en una propera edició per rebre el màxim guardó.

Per últim, el FC Barcelona Alusport va ser designat com a Millor Equip després d’haver aconseguit, la temporada passada, la Lliga i la Champions per primera vegada a la història del club blaugrana i del futbol sala català. Sandro Rosell, Javier Bordas, Marc Carmona i Jordi Torras van recollir el premi de mans de David Moner i Joan Vehils.

La 16a Festa de l’Esport Català ha estat patrocinada per National Suisse, Enrique Tomás, Estrella Damm, Jaked, Charge Me i Calbet – Beko. Els col·laboradors han estat la Secretaria General de l’Esport, Coca Cola, IberCaja, DiR, Servhos, Block i Esport3.

La UFEC i el Diari SPORT vol donar les gràcies a tots els que han fet possible la 16a Festa de l’Esport, així com a tots els premiats i assistents a la gala.

Mil gràcies a tots i fins l’any que ve!

 

 

 

 

Aquest post te 1 Comentari

  1. Iván Vila ha dit:

    Enhorabona a l’UFEC i el diari Sport per l’organització de la Gala, la veritat és que tot va estar molt bé. De totes maneres també s’hauria de reconèixer la gran tasca i títols d’esportistes en esports minoritaris per donar una mica més de repercusió a altres esports ;).

Deixa un comentari