La importància de realitzar exercici físic

shutterstock_94299544Com ja hem comentat en nombroses ocasions, realitzar exercici físic és molt beneficiós per mantenir una bona salut.

“L’exercici físic es pot tractar com el medicament que ens pot receptar el metge per al tractament d’alguna malaltia”. Així de clar es mostra David Masferrer, tècnic d’UFEC Sant Celoni, per explicar-nos la importància de fer exercici físic. Això sí, “amb la dosis justa adequada a cada persona, i la manera més encertada d’acotar aquesta dosis és assessorant-se per professionals de l’exercici físic“.

Però la pràctica esportiva no només està vista com el tractament a una malaltia, sinó que és recomanable practicar esport en qualsevol etapa de la vida, sempre adequat a les necessitats de cada persona.

“Es convenient realitzar activitat física aeròbica de moderada intensitat durant 30 minuts cinc vegades a la setmana, o una activitat vigorosa 20 minuts tres dies a la setmana”, aconsella Masferrer. Tot i que “més important que fixar un número de dies a la setmana d’exercici és aconseguir instaurar aquest com un hàbit de vida”, afegeix. I és que l’excusa “no tinc temps per anar al gimnàs” és molt utilitzada. La clau està en l’organització. “La gran majoria de gent, per molt ocupada que estigui, estic segur que sempre pot trobar un moment per realitzar exercici físic“, assegura el tècnic de Sant Celoni.

13062013 (1)La gent, però, sap que és necessari realitzar exercici físic per mantenir un bon estat de salut. Aquest seria un dels grans motius pel qual la gent acudeix al gimnàs, però, tal com ens explica David Masferrer, n’hi han tres més: la gent s’ho passa bé al gimnàs; el component de prevenció o tractament de certes patologies que té l’exercici; i la millora de l’estètica corporal.

Així que ja ho saps! No posis excuses i realitza una mica d’exercici físic al dia. Als nostres Centres Esportius UFEC estarem encantats de donar-te un cop de mà! :)

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari