Estudis universitaris i esport als Estats Units

Si ets esportista i t’agradaria estudiar en una universitat americana, aquesta és la teva oportunitat.

Des de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya hem impulsat, juntament amb l’empresa EYTI Spain, un programa de beques universitàries als Estats Units. Per a optar-hi, només cal que estiguis federat a una de les 67 federacions esportives catalanes que formen la UFEC.

beisbol beca universitat americana

El programa consta de tres tipus de beques:

1) La beca esportiva va dirigida a estudiants amb bones habilitats acadèmiques i esportives en els següents esports: futbol, tennis, golf i bàsquet. L’objectiu és l’obtenció del títol universitari als Estats Units, així com la millora del rendiment esportiu.

2) A la beca acadèmica ‘try-out’ hi poden optar aquells federats d’altres disciplines esportives. En aquest cas, cada esport serà valorat individualment en funció de de la disponibilitat.

3) La beca acadèmica i màster és un programa dirigit a estudiants que tenen l’objectiu d’obtenir un títol universitari als Estats Units.

golf beca estats units

Trobareu aquí tota la informació sobre les beques i els requisits per aplicar-hi.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb el Sr. Óscar Tarré al 93 590 34 45 o a info@etyspain.com.

Sens dubte, una gran oportunitat per compaginar estudis amb esport en un dels sistemes universitaris més prestigiosos del món, en unes instal·lacions esportives immillorables, i amb el valor afegit de l’anglès i d’una experiència internacional.

 

 

Aquest post te 2 Comentaris

  1. Albert ha dit:

    Bon dia,

    Encara es pot optar a les beques per al proper curs 2013-2014?

    Gràcies!

  2. UFEC ha dit:

    Hola Albert! Hauries de consultar si encara hi ets a temps trucant al 93 590 34 45 i preguntant pel Sr. Óscar Tarré. Moltes gràcies!

Deixa un comentari