Vols estudiar als Estats Units? Beques esportives i acadèmiques per als federats!

seleccio catalana masculina_torneig Tarazona_08-08-2011T’agradaria estudiar als Estats Units i formar part de l’equip universitari? No deixis escapar aquesta oportunitat!

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha renovat, un any més, l’acord signat el passat 2013 amb l’empresa EYTI Spain, pel qual els federats de qualsevol de les 68 federacions esportives catalanes integrades a la UFEC poden optar al seu programa de beques per estudiar als Estats Units.

Aquest programa consta de tres tipus de beques diferents:

– Beques esportives: dirigida a estudiants entre 16 i 26 anys amb bones habilitats esportives en futbol, tennis, golf i bàsquet. L’objectiu és obtenir el títol universitari als Estats Units, així com la millora del rendiment esportiu. La selecció es fa en dos fases: a la primera es realitza un preestudi dels candidats segons el perfil acadèmic i esportiu, mentre que la segona es fa a un campus dels Estats Units amb la presència de cercapromeses universitaris.

– Beques acadèmiques ‘try-out’: destinada a esportistes de disciplines minoritàries als Estats Units com natació, atletisme, voleibol i beisbol en el cas dels homes, i hoquei herba, voleibol, softbol i atletisme en el cas de les dones. Altres esports seran valorats individualment en funció de la disponibilitat. Aquesta beca no garanteix la inclusió com a membre de l’equip, però si la beca acadèmica.

futbol beques– Beques acadèmiques i màster: dirigides a estudiants d’entre 18 i 30 anys que volen obtenir un títol universitari als Estats Units.

Aquí trobareu tota la informació sobre les beques, així com els requisits per aplicar-hi.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb el Sr. Óscar Tarré al telèfon 93 590 34 45, o a través del correu electrònic info@eytispain.com.

El proper dilluns 24 de març es realitzarà a l’INEFC de Barcelona a partir de les 18.30 h una jornada de presentació d’aquestes beques. Per assistir a aquesta jornada només heu de fer clic aquí i omplir les vostres dades.

Aprofita aquesta gran oportunitat per compaginar estudis i esport en un dels sistemes universitaris més prestigiosos del món i en unes grans instal·lacions esportives!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari