Dos esportistes catalans de rècord

El proper dilluns se celebra la gala de lliurament de premis de la 17a Festa de l’Esport, on Marc Màrquez i Ona Carbonell seran els grans protagonistes com a Millors Esportistes Catalans de 2013. Però, voleu conèixe’ls una mica més?

L’aprenent supera al mestre

Després d’una excel·lent temporada, Marc Màrquez va culminar el seu primer any a MotoGP amb la consecució del títol de la màxima categoria del motociclisme mundial, convertint-se en el pilot més jove en aconseguir la corona i batent tots els rècords de precocitat.

El de Cervera va crèixer als circuits observant els èxits del seu gran ídol, Valentino Rossi, set vegades campió del món, i somiant aconseguir el mateix algun dia. Poc a poc van anar arribant els èxits: campió del Món de 125 cc (2010), campió del Món de Moto2 (2012) i campió del Món de MotoGP (2013).

A la categoria reina, a més, ha tingut l’oportunitat de lluitar cos a cos amb el seu ídol, regalant grans moments als aficionats al motociclisme com el famós avançament a Rossi al tirabuixó de Laguna Seca. Amb tota una carrera esportiva per endavant, el motociclisme català tè els èxits assegurats.

578776-marc-marquez

Un relleu de set medalles

Amb un any ple de canvis a la natació sincronitzada catalana, Ona Carbonell va agafar el relleu d’Andrea Fuentes, convertint-se en la líder de l’equip.

Tot i aquests canvis l’equip no va decebre en la seva cita als Mundials de casa, amb l’actuació estel·lar de la barcelonina. Amb set medalles, Ona Carbonell va aconseguir un fet històric, convertint-se en la primera esportista en guanyar medalla en totes les proves d’un Mundial.

Actualment al CN Sabadell, es va iniciar en aquest esport al CN Kallipolis amb 10 anys. Abans d’agafar el relleu del lideratge de l’equip, ja havia participat als Jocs Olímpics de Londres 2012, on va aconseguir l’argent a duo amb Andrea Fuentes i el bronze en la modalitat d’equips.

ona carbonell ok

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari