Esport3, el canal públic de l’esport a Catalunya

TV3

A banda dels premis que es lliuren cada any a la Festa de l’Esport Català, en aquesta 17a edició la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Diari Sport han volgut donar una menció especial a Televisió de Catalunya per la consolidació del canal Esport3 i pel seu suport a l’esport català.

Esport3 va començar la seva emissió en proves a l’octubre de 2010, amb la cerimònia d’inauguració de Special Olympics.

Des d’aleshores, alguns dels programes esportius que s’emetien a TV3 o al Canal33 es poden veure a Esport3, així com transmissions esportives, redifussions de programes esportius de TV3 o d’altres programes informatius o de tertúlia sobre esport.

NOT ZONA UFEC WEBA més, el 15 de febrer de 2011 es va emetre per primera vegada el Zona UFEC, el programa de l’esport federat, una producció de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya que s’emet cada dimarts al vespre. Aquest programa va néixer de l’acord entre la UFEC i Televisió de Catalunya per poder dotar a les 67 federacions esportives catalanes d’un espai setmanal a la televisió catalana.

Amb més de 100 programes des de fa més de dos anys, el Zona UFEC ha volgut mostrar la realitat federativa catalana i donar més presència mediàtica a totes les disciplines esportives que es practiquen a Catalunya, amb els beneficis a nivell de promoció que això suposa.

És per tot aquest suport a l’esport català que el canal d’Esport3 rebrà, el proper 16 de desembre, la menció especial en la 17a Festa de l’Esport Català.

 

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari