Esport per a tothom en un ‘diumenge inclusiu’

Aprofitant la iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, ‘diumenges inclusius’, el proper diumenge 13 d’octubre, la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i deficients visuals (FCEC) i la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) han unificat esforços per organitzar una activitat de sensibilització i promoció d’esport adaptat on es donarà l’oportunitat a totes aquelles persones que ho desitgin de provar les sensacions de practicar esports com l’atletisme, el bàsquet, la boccia, l’esgrima, el futbol sala i el futbol 7, el ciclisme i handbike, la petanca, l’eslàlom i el tennis.

El bàsquet en cadira de rodes és un dels esports adaptats més populars

El bàsquet en cadira de rodes és un dels esports adaptats més populars

L’activitat consistirà en una jornada de matí a la zona d’Arc de Triomf (Passeig Lluís Companys, Barcelona) en què es desplegaran diferents estacions esportives.

A més de les activitats esportives, també es comptarà amb un espai per a donar informació a tothom qui ho desitgi. La finalitat principal de l’activitat és que la població en general, amb o sense discapacitat, pugui veure, provar i gaudir de l’esport adaptat.

Els tècnics i el personal voluntari de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física seran els encarregats de dinamitzar i animar les activitats. Si hi voleu participar com a voluntaris, encara hi esteu a temps contactant amb la Federació Catalana enviant un correu a info@esportadaptat.cat o trucant al 93 409 200. També accedint a aquesta pàgina que han preparat des de la federació especialment per a la jornada i on trobareu tota la informació més detallada

Aquest activitat es realitza en el marc de la Mesura de Govern de l’Ajuntament de Barcelona ‘L’esport Inclou i amb la seva col·laboració.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari