Dos equips que ho han guanyat pràcticament tot

El jurat de la 17a Festa de l’Esport Català ha decidit enguany, igual que va passar a la 15a edició, guardonar dos conjunts amb el Premi al Millor Equip 2013, un en categoria masculina i un altre en categoria femenina, degut a la gran temporada del FC Barcelona d’handbol i del CN Sabadell de waterpolo femení.

El Mundial de Clubs, l’únic títol que faltava a la vitrina del FC Barcelona

FOTO OFICIAL

El FC Barcelona va aconseguir l’únic títol que els hi faltava, el Mundial de clubs // FOTO: FC BARCELONA

El FC Barcelona d’handbol va fer història el passat mes d’agost a l’aconseguir l’únic títol que li faltava al seu palmarès, el Mundial de Clubs (Super Globe), en la seva primera participació en la competició. A més d’aquest títol, el club blaugrana va ser campió, la temporada 2012-13, de la Lliga Asobal, la Copa Asobal i la Supercopa d’Espanya, així com subcampió de la Lliga de Campions.

Així, l’equip dirigit per Xavi Pascual i capitanejat per Victor Tomás, rebrà el proper 16 de desembre a la 17a Festa de l’Esport Català, el Premi al Millor Equip Masculí 2013.

El CN Sabadell continua fent història

CN Sabadell

El CN Sabadell encara pot aconseguir, aquesta temporada, la Supercopa d’Europa

El CN Sabadell de waterpolo, per la seva banda, recollirà el Premi al Millor Equip Femení 2013 per segona vegada, després que el 2011 fos guardonat amb el mateix premi.

Les noies dirigides per Nani Guiu ho han aconseguit pràcticament tot aquesta darrera temporada: la Lliga, la Copa de la Reina, la Copa d’Europa i la Supercopa d’Espanya, i encara poden aconseguir la Supercopa d’Europa, un títol que li falta a les seves vitrines i que es disputarà el proper 7 de desembre. A més, sis jugadores de l’equip sabadellenc van formar part de la Selecció Espanyola que es va proclamar, el passat estiu per primera vegada en la història, campiona del Món de waterpolo als Mundials de Barcelona.

Amb aquest palmarès, queda evidenciat, una vegada més, el gran moment del waterpolo femení català en els últims anys.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari