‘Entre amics’ gaudint de l’esport

Si gaudiu de l’esport a UFEC Barcelona, de ben segur que aquest vestuari us és familiar.

Els bancs, els penjadors, les dutxes… Sí! És el nostre centre!

I què hi fa el vestuari d’UFEC Barcelona en un espot?

Doncs tot va començar quan l’Oriol Martínez, abonat d’UFEC Barcelona durant molts anys, i el seu company d’universitat, l’Enric Ribes, van decidir participar en el concurs SpotSport BCN Sports Film 2013.

Aquest concurs, promogut per la Fundació Barcelona Olímpica amb la col·laboració del diari Sport, tenia com a objectiu escollir el millor vídeo promocional per a la 4a Edició del BCN Sports Film Festival.

L’Oriol i l’Enric no només es van presentar al concurs, sinó que el seu espot va ser el guanyador! Un premi de 1.000 euros en metàl·lic, la invitació a la cerimònia de lliurament de premis, i, sobretot, l’elecció del seu espot per representar el festival en tota la seva campanya publicitària.

Amb aquest vídeo, l’Oriol i l’Enric volien plasmar la idea d’un esport per a tothom, sense barreres, del qual tothom pot gaudir-ne, independentment de com siguem. Un esport on el més important és passar-ho bé ‘Entre amics’, que és com es titula l’espot.

Per això, van reunir el pare de l’Oriol i els seus companys i van recrear una escena que plasma molts dels valors de la pràctica esportiva: un grup d’amics que, tot i les obligacions del dia a dia, aconsegueixen trobar el seu moment per gaudir dels beneficis de l’esport i l’amistat.

I quin millor escenari per fer-ho que el nostre vestuari d’UFEC Barcelona, on deixem enrere les preocupacions diàries i ens preparem per a la nostra dosi d’energia i optimisme amb una bona sessió al gimnàs!

Oriol i Enric, enhorabona!

L'Oriol Martínez i l'Enric Ribes, 25 i 23 anys, han estudiat Comunicació Audiovisual i codirigeixen  la productora Housfilm

L’Oriol Martínez i l’Enric Ribes, 25 i 23 anys, han estudiat Comunicació Audiovisual i codirigeixen la productora Housfilms

 

BCN Sports Film Festival

El BCN Sports Film Festival (Barcelona International FICTS Festival) és un festival de cinema d’esport que se celebra a Barcelona des de ja fa tres anys. Es tracta d’una mostra internacional de produccions audiovisuals relacionades amb el món de l’esport i els seus valors.

Aquesta és la seva quarta edició i tindrà lloc del 18 al 20 d’abril. Durant aquest tres dies, Barcelona serà escenari de projeccions i esdeveniments de temàtica esportiva. En aquesta edició, hi ha gairebé 200 propostes de programació inscrites.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya és una de les entitats col·laboradores. Així doncs, des de la UFEC us animem a seguir totes les actualitzacions del festival a través de la seva pàgina web i animar-vos a gaduir de les produccions que més us interessin.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari