Els joves d’INSERsport ens expliquen la seva experiència

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya va engegar, a finals de l’any passat, conjuntament amb algunes federacions esportives catalanes i amb la col·laboració d’entitats del tercer sector social, el programa INSERsport, projecte amb el qual, seguint les línies del Pla Estratègic de l’Esport de la Unió Europea, incidim sobre la formació esportiva, la inserció laboral, la paritat, els hàbits saludables i la inclusió de les persones amb discapacitat.

Des de fa unes setmanes, els joves en risc d’exclusió social  participants del projecte estan immersos en l’etapa formativa que els ha de permetre aprendre un esport per poder obtenir el certificat federatiu. Totes les persones participants que superin aquesta fase formativa, viuran una pimera experiència laboral dins del mateix programa.

Durant aquest procés, alguns dels joves estan realitzant uns vídeos-reportatges en què expliquen la seva història. Qui són? D’on venen? Què estan aprenent? Per què han accedit al programa? Amb aquests vídeos mostrarem en primera persona l’experiència d’aquests joves durant el projecte.

Islam, tennis de taula

Zaida i Azahara, tennis

Fran, bàsquet

Almuhanad, tennis de taula

Bilal i Sergi, vela

Manuel, voleibol

Cristian i Soraya, esports per a persones amb discapacitat intel·lectual

D’aquí fins al final del projecte, anirem pujant al nostre canal de Youtube l’experiència d’altres nois i noies del programa. Estigueu atents i atentes a les nostres xarxes socials!