El power ioga esculpeix i tonifica tots els músculs del cos

El power ioga és una forma d’exercici dinàmic i energètic que esculpeix i tonifica tots els músculs del cos. Funciona perquè és simple i està creat conforme a la manera de moure’s i actuar del cos: doblegar, estirar, aixecar, estendre i girar. Així, els moviments quotidians es realitzen amb més facilitat, agilitat i potència.

Els beneficis van més enllà de l’aparença física. Tots els sistemes corporals milloren: el  nerviós es tranquil·litza mitjançant la respiració profunda; el glandular s’equilibra gràcies a les postures invertides; el cardiovascular i el respiratori cobren rigor com a resultat del flux; el metabòlic i digestiu s’estimula gràcies al calor intern; i el sistema d’eliminació s’activa i es regula gràcies a la suor i el moviment de la limfa.

Els cinc pilars del ioga són la respiració, el calor intern, la fluïdesa, la dristhy (mirada) i l’uddiyana (estabilitat del nucli).

Consta de 53 postures (asanas) lligades per una dinàmica d’enllaç (vinyasa) que s’agrupen en 11 sèries, cadascuna amb un objectiu.

Podeu gaudir d’aquesta activitat a la UFEC Arenys de Mar.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari