El Pitch & Putt, tots hi podem jugar

El Pitch and Putt (P&P) és un esport molt popular a casa nostra. Més de 45.000 aficionats el practiquen arreu dels 39 camps que existeixen a Catalunya i hi ha més de 80 clubs pertanyents a la Federació Catalana de Pitch & Putt, que té uns 14.000 jugadors i jugadores federats.

El pitch & putt és un esport que es pot practicar a qualsevol edat

El pitch & putt és un esport molt complet que es pot practicar a qualsevol edat

Aquest esport atrau perquè és amè, familiar, econòmic i saludable:

  • Amèperquè es juguen 18 forats en recorreguts curts, de distàncies que oscil·len entre els 40 i els 120 metres. D’aquesta forma, en tres hores el jugador ha pogut completar un recorregut jugat a l’aire lliure.
  • Familiar, perquè les sortides es poden fer de 4 persones i poden jugar plegats homes, dones i joves, de maera que tota una família o amics poden sortir i practicar aquest esport.
  • Econòmic, perquè jugar un recorregut pot costar entre 12 i 20 euros. També molts camps ofereixen abonaments mensuals que permeten jugar per un preu molt més reduït. Els pals que s’utilitzen es poden llogar al mateix camp.
  • Saludable, perquè totes les persones necessitem fer activitat física de forma regular per tenir bona salut  i el P&P és una forma de caminar i fer esport per a totes les edats. Un esport que requereix especialment coordinació, precisió i concentració.

El jugador pot sortir al camp sense estar federat, tot i que és recomanable tenir llicència, sobretot si es juga sovint o es vol participar en competicions. Malgrat això, s’aconsella haver fet algunes pràctiques amb un professor per tenir unes nocions mínimes de l’esport.

Si t’hi animes, consulta la pàgina web de la Federació Catalana de Pitch and Putt  i informa’t d’on trobar el camp més proper on practicar-lo.

 

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari