El Bloc de la UFEC celebra el seu primer aniversari

1 any bloc 02

 

Avui a la UFEC estem d’aniversari. I és que tal dia com avui, ara fa un any, posavem en marxa el Bloc de la UFEC. Durant aquests primers dotze mesos hem volgut promoure un estil de vida saludable a través de l’esport. Per això, hem volgut descobrir-vos algunes de les modalitats esportives que es poden practicar a Catalunya, així com també donar-vos alguns consells sobre salut i esport gràcies als nostres tècnics dels centres esportius UFEC.

Ara que ja tenim un any, volem fer aquest bloc encara més vostre. Així doncs, us volem convidar a deixar-nos un comentari sota d’aquest article amb les vostres propostes sobre allò que us agradaria trobar en aquest Bloc de la UFEC. Tots els suggeriments seran molt benvinguts perquè el que volem és que aquest espai sigui de tots vosaltres i hi trobeu tot allò que realment sigui del vostre interès.

Si encara no hi esteu subscrits, recordeu que podeu rebre setmanalment els nous articles directament al vostre e-mail, només clicant aquí.

Aquest post te 1 Comentari

  1. Núria ha dit:

    Moltes felicitats! a mi m’agradarien més consells sobre nutrició i els beneficis de cada activitat per poder escollir millor

Deixa un comentari