Dos guardonats que ja formen part de la història de l’esport català

Un múltiple medallista paralímpic que no té límits

Cinc medalles d’or, dues d’argent i tres de bronze en esquí alpí en tres participacions en els Jocs Paralímpics. Aquest és l’impressionant palmarès d’Eric Villalon que li ha valgut per rebre el Premi Llegendari de la 16a Festa de l’Esport Català.

Aquest gran entusiasta de l’esport en tots els nivells va demostrar el 2008 que no existeixen els límits. Juntament amb dues persones més amb discapacitat, Xavier Valbuena i Jesús Noriega, va formar part de l’expedició ‘Polo Sur sin límites’, aconseguint arribar al Pol Sud Geogràfic després de 12 dies.

Actualment, Eric Villalon és gerent de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs.

 

El Barça Alusport entra en la història del futbol sala català

El FC Barcelona Alusport ha escrit el seu capítol en el llibre d’or del club blaugrana i del futbol sala català, essent el primer equip en aconseguir, en una mateixa temporada, el títol de Lliga i de Champions.

La temporada 2011-20012, el conjunt dirigit per Marc Carmona es va fer amb quatre títols: la Copa d’Europa, la Copa d’Espanya, la Copa del Rei i la Lliga. A més, els blaugranes s’han tornat a classificar aquesta temporada per a la final a quatre de la Copa d’Europa.

És per això que el FC Barcelona Alusport rebrà, el proper 17 de desembre, el Premi al Millor Equip en la 16a.

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari