Les dones en camp d’homes

“Una dona no pot conduir un fórmula1” o  “què fa una noia jugant a rugbi?” Comentaris com aquests se senten moltes vegades en molts terrenys de joc. Des de sempre, la dona ha hagut de lluitar per la igualtat respecte als homes i en l’esport no podia ser menys.

Avui, 8 de març, se celebra el Dia Internacional de la Dona i, per aquest motiu, hem volgut conèixer quins són els esports més minoritaris entre les dones.

Si parlem d’esports que socialment estan considerats com a esports masculins, podem incloure també el futbol americà i el rugbi. Tot i que el número de llicències femenines ha augmentat en els últims anys, a molta gent sorprèn veure noies practicant aquests esports de contacte que requereixen molta força.

Per conèixer de primera mà l’experiència de la dona en els esports d’homes, hem parlat amb diferents protagonistes.

Ada Quintana, jugadora de futbol americà de les Barberà Rookies; les jugadores de rugbi d’INEF Barcelona i GEIEGMarta Ylla, copilot de ral·li i Judith Campoy, jugadora de frontennis i paleta de goma en trinquet ens expliquen la seva història. Les vols conèixer? Clica en les següents imatges:

Jugadores de la pilota ovalada      Les nostres jugadores de la NFL particulars.Les noies també competeixen al volantMés dones de cara al frontó

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari