Jornada de sensibilització amb els discapacitats visuals

ciclisme discapacitats visualsConeixes el ciclisme per a persones amb discapacitat visual? T’agradaria ser guia d’un tàndem?

El Club Esportiu DespíBike, juntament amb la ONCE, han organitzat per al proper diumenge 20 d’octubre al Parc Ciclista del Llobregat una jornada de sensibilització amb els discapacitats visuals.

Durant aquesta jornada, que s’iniciarà a les 10 h i s’allargarà fins les 12.30 h, es portarà als participants en un tàndem amb els ulls tapats per comprovar la dificultat d’anar en bicicleta sense poder veure.

L’objectiu és aconseguir voluntaris que vulguin fer de guia en un tàndem i així portar i ensenyar a aquestes persones el ciclisme, tant de lleure com de competició.

Els ciclistes Pepi Benítez i Ignasi Àvila estaran presents al Parc Ciclista del Llobregat. Benítez va ser subcampiona paralímpica a Londres 2012 i tercera als recents Mundials de ciclisme adaptat a Canadà, mentre que Àvila va ser subcampió del Món en línia i contrarrellotge a Canadà.

Apropa’t al Parc Ciclista del Llobregat i coneix de prop el ciclisme amb discapacitats visuals. I si vols ser guia, allà et donaran tota la informació que necessitis!

Aquest post te 0 Comentaris

Deixa un comentari